Таратор с диня?!

Връщам се от пазар – чесън съм купила, копър, кисело мляко, а краставици – йок! А исках да правя таратор 😀

Жалвам се на Графа. Мързи ме да се връщам! 😉 … А той: “ Защо не настържеш кора от диня“

Пада ми стотинката и решавам веднага да опитам! Имам диня…

Изрязвам червеното и настъргвам зеленото до кора… Чесън, копър и всичко каквото си  знаете…

Опитайте 😀

E, тук там розовее, но хич не е лошо 😉

5 коментара so far »

  1. 1

    tutankhamon661 said,

    Днес научих нещо ново.
    Добре, че наминах 🙂

  2. 2

    Сико said,

    Изумена съм! Какъв е вкусът на това чудо? „Не е лошо“ не звучи добре! 🙂 Най-много обичам ароматът на хубава краставица в тараторчето!

  3. 3

    Да.. ако не знае човек, няма и да разбере. Не ви ли се е случвало докато си режете краставици за салата да ви замирише на диня или обратното. Миризмите са сходни.

  4. 4

    NewDermа said,

    Изумителна рецепта за първи път попадам на нещо подобно. Звучи много интересно и бих го пробвала. Благодаря за споделянето!

  5. 5

    Сега да имаше диня да си направя един, все така по никое време ми се яде неща, на които не им е сега сезона.


Comment RSS · TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: