Връщам се от пазар – чесън съм купила, копър, кисело мляко, а краставици – йок! А исках да правя таратор 😀
Жалвам се на Графа. Мързи ме да се връщам! 😉 … А той: “ Защо не настържеш кора от диня“
Пада ми стотинката и решавам веднага да опитам! Имам диня…
Изрязвам червеното и настъргвам зеленото до кора… Чесън, копър и всичко каквото си знаете…
Опитайте 😀
E, тук там розовее, но хич не е лошо 😉
tutankhamon661 said,
8 януари, 2012 @ 7:29 am
Днес научих нещо ново.
Добре, че наминах 🙂
Сико said,
11 март, 2016 @ 11:41 pm
Изумена съм! Какъв е вкусът на това чудо? „Не е лошо“ не звучи добре! 🙂 Най-много обичам ароматът на хубава краставица в тараторчето!
WelcomeTravel said,
7 юни, 2016 @ 11:25 am
Да.. ако не знае човек, няма и да разбере. Не ви ли се е случвало докато си режете краставици за салата да ви замирише на диня или обратното. Миризмите са сходни.
NewDermа said,
28 октомври, 2016 @ 1:52 pm
Изумителна рецепта за първи път попадам на нещо подобно. Звучи много интересно и бих го пробвала. Благодаря за споделянето!
Джаджите said,
12 декември, 2016 @ 1:31 pm
Сега да имаше диня да си направя един, все така по никое време ми се яде неща, на които не им е сега сезона.